Főoldal Belépés Jelentkezés a ROID-ba
a jelzőtűz újra meggyulladt...

A ROID guildről

Üdvözöllek a ROID guild bemutatkozó oldalán.

Nyílván azért olvasod ezen sorokat, mert valahogyan ránk találtál, esetleg információkat szeretnél kapni a ROID-ról egy esetleges tagfelvételi kérelem okán.
Ennek a néhány sornak az a célja, hogy megpróbálja bemutatni neked, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk és mi az, amit el szeretnénk érni.

 

I. ROID történelem

 

A ROID 2006-ban alakult. A két alapító: Dominium és Izirajder (Izi) egy akkoriban induló szerverre regelt egy-egy karaktert. Két évvel később, onnan, a Twisting Nether szerverről migráltunk át , dátum szerűen 2008. február elején-közepén. A TN-ről akkoriban azt kellett tudni, hogy a horda oldal nagyon erős (Public Enemyről talán hallottál, a magyar guildek közül a No.1 volt), éppen ezért az alliance oldalra magyar csak akkor regelt, ha elment az esze (ezek vagyunk mi) :) Ottani guildünk neve: ROID a Nyugat Langja

A TN-en összesen 260 magyar acc volt, amiből 210 körüli lehetett hordás. Ezzel szemben a Ragnán 1500 körüli magyar acc volt, kiegyensúlyozottabb arányban. A migráció oka az volt, hogy kiegészülve pár lelkes magyar játékossal, eljussunk oda, ahova nem volt lehetőségünk a korábbi szerverünkön. Mintegy 40 körüli main karakterrel rendelkeztünk a TN-en, amiből számos inaktív volt, és csak nehezen tudtunk összekaparni egy időben 25 online 70-est.

Azonban szerettünk volna progresst elérni.II. Mit várhatsz a ROID-tól, illetve milyen "roidosnak" lenni?


- Hozzáállás: Lelkesek vagyunk. Ezt talán alátámasztja az, hogy a guildünk magja vette azt az anyagi terhet is a cél érdekében, hogy fizetős karakter-költöztetés árán is együtt maradjon, és közösen fedezzünk fel új területeket, új kihívásokat.

- Morál: Nem tűrjük a beképzelt, nagyszájú, rámenős "imbákat". Ezenkívül az éretlen, minden stílust nélkülöző viselkedést és trágárságokat sem. Nálunk a légkör kedélyes, néha csipkelődös (vicces ugratások tömkelege), baráti, családias. Itt mindenki számíthat általában guild társaktól segítségre, főleg, ha ő maga is segít másoknak (!!!), illetve igyekszik része lenni a közösségünknek. Azokat, akik csak kérnek, de nem nyújtanak semmit, akik csak fikáznak és elégedetlenkednek, hamar kapun kívül helyezzük.

- Ruházat és fegyver: Nálunk nem a gear az első, hanem a hozzáállás! Ha Te is teszel érte, és elszánt vagy a fejlődésben, a ruházkodásban, akkor a guild felkarol és hipp-hopp szinten vagy. Nem a full t1000-es emberek azok, akik hozzánk jelentkeznek, illetve akikre szükségünk van. Nem is az "énvagyokazüberprogamer" típusú megaskillesek. Ha van egy 80-as karaktered, ha legalább hc epicek megvannak, vagy netán a legutolsó tier szett, ha van benned elszántság és vágy a felfedezésre, igény egy olyan társaságra, ahol egyenlő vagy, nem pedig alsóbb rangú, akkor jelentkezz közénk, egy biztos: ezzel nem veszíthetsz semmit!

- Progress:  Heti 4 db raidet tartunk. Start: 19.00, End: 22.00 - 22.30 Emberi időben, emberi játékot akarunk, úgy, hogy maradjon idő a családra is. Minden esetben végig csináljuk a 25 fős progresst, a hard mode-okra és hc 25 fős futásokra nem igazán jut már időnk. Amennyiben ezeket szeretnéd végigjátszani, nem mi vagyunk a megfelelő választás! Szeretünk igényesen játszani. Olyan tagokat keresünk, akik hasonlóan gondolkodnak, akik azt a közép utat keresik, amely segítségével a magánélet felálodzása nélkül szeretnének a játékban minnél magasabb szintre jutni. (Ha HC guildet keresel, ne hozzánk jelentkezz)!

 

III. ROID event naptár

 

A ROID guildnek vannak több éves hagyományai, amivel a tagság játékát, illetve a közösségi szellemet kívánjuk építeni és színesíteni!

Ezek a hagyományok in-game és IRL eventekben testesülnek meg. Ezek naptári besorolása a következő:


ROID officer választás

február

(event) Ingame esemény : egyénileg lehet nevezni officeri tisztségre, aminek elnyerése 6 hónapra szól. A nevezéseket a guild masternek kell elküldeni, ő nevezi ki az új/ hosszabbítja meg régi officereket! Az officer a szabályzat értelmében előnyöket élvez, cserébe szakmai munkájáért!

ROID akadályverseny
március - április

(event) ROID ingame akadályverseny : 3-4 fős csapatok nevezhetnek. Ingame tartjuk, ventrillo segitségével tartva a kapcsolatot. Gyorsasági, ügyességi és szellemi vetélkedő, amiben a csapattagok csak egymásra számíthatnak!. A fődíj dkp!

2010 győztes csapat:Izi, Emp, Ewhenn, Hacu

 

ROID guild találkozó
május vége - június eleje

(event) ROID IRL csapatverseny : 2 fős csapatok nevezhetnek. Kviz, karaoke és wow-activity feladatokban mérkőznek meg a felek. A fődíj ROID-os serleg, második helyezettnek ROID bögre!

2009 győztes csapat: Izi és Felstalker
2010 győztes csapat: Izi és Emp

ROID officer választás
augusztus

(event) Ingame esemény : egyénileg lehet nevezni officeri tisztségre, aminek elnyerése 6 hónapra szól. A nevezéseket a guild masternek kell elküldeni, ő nevezi ki az új/ hosszabbítja meg régi officereket! Az officer a szabályzat értelmében előnyöket élvez, cserébe szakmai munkájáért!

ROID guild találkozó
augusztus vége

(event) ROID IRL Quest Line : NPC-k által irányított kveszteket kell felvenni, teljesíteni és leadni. Természetesen bárhol rábukkanhatsz quest adó itemekre is! A fődíj dkp!

2010 "Tőserdő hősei" győztes csapat: a Szakszervezet - Eloneal, Aquilor, Edo, Hacumomo

 

ROID Duel-bajnokság
szeptember

(event) Ingame esemény : egyénileg lehet nevezni. A bajnokság egy fordulós, győztes hirdetés a bajnokság napján történik. A bajnok egyedi "Bajnok" rankot kap a guildben, és hozzáférést az officer chathez. A bajnoki rankot a következő duel-bajnokságig viselheti. A fődíj dkp és gold!

2007 bajnok: Daarzul - shadow priest
2008 bajnok: Pietr - hunter
2009 bajnok: Felstalker - warlock (kilépett)
2009 bajnok: Malfuríon - feral druida
2010 bajnok: Tromin - death knight (a verseny dokumentálva)

 

ROID karakter szépségverseny
október - november

(event) Ingame esemény : egyénileg lehet nevezni. Main karakterek nevezhetnek, eleinte csak női, de most már női és férfi kategóriában! 1. három képet kell leadni a karakterről, egy alkalmi ruhás, egy fürdőruhás és egy általános képet. 2. szöveges életrajzot kell a karakternek scatolni, ami jó, ha kicsit mosolyogtató elemeket is tartalmaz. A ROID tagságának szavazata alapján lesz eredmény hirdetés. A fődíj dkp és gold!

2007 évi jelentkezők (katt ide)

2008 évi jelentkezők (katt ide)

 

ROID mikulás ünnepség
december

(event) Ingame esemény : összegyülik a guild és ünneplés közben megérkezik a mikulás, aki minden guild tagnak ajándékot ad!

 

ROID guild videok
egész évben

(event) Ingame/IRL esemény : a guild találkozókról, illetve a legfontosabb pillanatokról guild video készül, ami itt a honlapon megtekinthető mindenki számára!

 


Sok szeretettel várunk sorainkban, és büszkék lennénk, ha a Te karaktered neve alatt is ez szerepelne: < ROID>