Főoldal Belépés Jelentkezés a ROID-ba
a jelzőtűz újra meggyulladt...

 


1. rész: Általános szabályok1. Kik jelentkezhetnek a Roidba?
Mindenki, aki elfogadja a guild szabályzatot. Nem feltétlen a felszerelés dönt a pályázó felvételéről. Sokkal inkább az, hogy képes-e csapatban dolgozni, hajlandó-e a guild érdekeit a sajátja elé helyezni. Illetve a guildtől nem csak KÉR, hanem legalább annyit AD is!

Bekerülni könnyű (tényleg annak a hívei vagyunk, hogy jár egy esély), bent maradni is (aki jó fej, ahhoz ragaszkodunk), viszont kikerülni is pont olyan könnyű a ROID-ból (könnyen /gkick, ha valaki önző, beképzelt vagy bunkó)!

Az adott kiegészítőben elérhető maximális szintű karaktereket várunk (jelenleg 85), lehetőleg kifarmolt 340-es item leveles gearben. Felvétel: csak azokat vesszük fel, akik elküldik a jelentkezésüket a weboldalunkon, és úgy ítéljük meg, hogy közénk való. A wow-ban található guild felvételi funkciót is elfogadjuk, kis személyes beszélgetéssel összekötve, amit vagy a guild vezetőinek egyike, vagy az officerek fognak lefolytatni!

Küldd el a jelentkezésed, és mi keresünk téged INGAME! Mindenkinek megpróbálunk  (legtöbbször sikerül is) válaszolni, akár felvesszük, akár elutasítjuk!

2. PVP vagy PVE?
A ROID PVE guild. De a PVP-s irányvonalat is lehet folytatni, ha az nem megy a PVE rovására.

ROID rankok:

Megyefi:

- újonc
- próbaidős

Csak abban az esetben kerül beválogatásra raideken, ha nincs elég "Lovag" rankú játékos a jelentkezésben. A próbaidő 1-1,5 hónap. Az officer ez alatt bármikor jelölheti javasolhatja a Lovag rankot, illetve a próbaidő lejárta után az officernek nyilatkoznia kell, hogy előléptessük, vagy eltávolítsuk a szóban forgó megyefi rankú játékost. Megyefi is gyüjt dkp-t, licitálhat és vihet lootot, nem ingyen dolgozik!


Lovag:
- PVE játékosok, teljes jogú tagok.

Gyűrűhordozó: officer.
- feladatok: patch notek figyelése, kiértékelése a kasztjával. (forum, vagy ventrilo, ahogy jónak látja)
- raideken kasztjának teljes menedzselése. (Buff kiosztás, kaszt-spec taktik ismertetése kaszt csatornán, kasztjának tagjai raid viselkedés munkájáért teljesen felelős)
- felvételi kérelmek véleményezése, esetleges inv
- talent javaslat, ami nem kötelező a javaslatot kérő játékos számára. Áttalentozásra nem kötelezhet senkit.
- megyefivé lefokozási javaslattal élhet saját kasztjából. (jóváhagyása Guild Master hatáskör)

- tagfelvétel hirdetése, a guilddel kapcsolatos kérdésekre választ adnakHelytartók:
A guild vezetői. Guild bankot kezelik, raidet vezetnek, tagot vehetnek fel.
Dominium: Guild master, tagfelvétel, kinevezések és lefokozások, raidek kiírása, besorolás, raid vezetés, /gkick (domi@roid.hu)
Izix: társ Guild master (izi@roid.hu)
Fülöp: meghatározhatatlan egyéniség, ezért a feladatköre is ebben merül ki... :D (fuli@roid.hu)

Blackmagiic: guild bank kezelője
Ankou: társ raid leader, guildtagok raid aktivitását vezeti

Babybaba:
dkp felelős, raid leader

Egyéb rankok:

Bajnok: időnként megrendezésre kerülő ROID Duel-verseny győztese. Egyszerre 1 karakter lehet bajnok rankban.

Alt: a guildtagok altjai.

Reroll lehetőség - Altból Lovag: Létezik reroll lehetőség. Be kell jelenteni a guild leadernek az igényt. Ő bírálja el, hogy engedi, vagy nem. Ha engedi, dkp nullázás terhe mellett rerollolhat az illető játékos. A Guild Leader hatáskörében áll a dkp nullázás alól felmentést adni.

3. Guild bank

Legfontosabb információ: NINCS guild adó!


Raidek alatt eső trash itemek (kék, zöld, epic, orb), a guild banké lesz. Az itemekért (kék és zöld cuccok, receptek és könyvek) fizetni nem kell. Enchant alapnyag vásárolható jóval AH alatti áron, ingyen nem igényelhető.

A guild bank a felhalmozódó összegből a következő szolgáltatásokat nyújtja:
vásárol a tagoktól, illetve AH-ból, előre meghatározott áron flaskákat, potionokat, kaja buffokat, és ezen lista alapján értékesíti is azokat a játékosoknak. Vagyis alacsony áron veszi, és guild felhasználás céljára alacsony áron is adja. (nincs rajta haszna) Ez két okból előnyös. Egyik, ha hiány van a piacon, a guild bankból akkor is hozzá lehet jutni, illetve lényegesebben előnyösebb áron, mint az AH-ban (kb 50 %).

Attól a tagtól, akit azon kapunk, hogy a guild bankból vásárol valamit, és azt később az AH-ban magasabb áron adja el (NINJA), vagyis nem "guild felhasználásra" megy az item,
azonnali hatállyal megválunk!

tovább a PVE szabályokhoz >>