Főoldal Belépés Jelentkezés a ROID-ba
a jelzőtűz újra meggyulladt...


MISS ROID 2007
A jelentkezők ABC sorrendben!:
(Szavazás a fórumon!)


AMIDA

Amida vagyok. Stormwind-ben születtem. Édesapám neve: Zoradin. Édesanyám, Ribidin elhunyt. Virág szedés közben rátámadtak orvul a hordások. Van még egy testvérem, Mortim. Igazi kardforgató. Nem azonos Mortimerrel! Sokan
összekeverik vele és ezért családunkat sokszor zaklatják. Meg viccelődnek szegény fivérem nevén. Olyankor néha seed- et teszek rájuk.

Anyám halála után Apám bosszú hadjáratba kezdett, több mint 50 ezer hordás vérét vette. Mára má nagyon megöregedett és elfáradt. Megbékélt a múltal. Feladta a harcot. Testvéremet (Mortim) és engem gyermek korom óta tanított a harc különféle módozataira. Még egy boszorkány suliba is beiratott, mert úgy gondolta abban van a jövő. Ígyekszem bizonyítani neki.

Anyánk elvesztése nagy fájdalom volt, de megtanultam, hogy az erőszak csak további erőszakot szül. Én magam békés vagyok, de azért különféle harcművészeti rendezvényeken, ha tehetem részt veszek. Tudom, hogy mindíg résen kell lenni. Így fizikálisan is jó formában tudok maradni. Azt hiszem a képeken látszik is :D. Szabad időmben drágaköveket gyűjtök és mindenféle mágikus porokat, melyek erejét felhasználva társaim és magam adottságait tovább erősíthetem. Időnként kötögetek meg varrogatok. Ez megnyugtat. Tudom öreglányos, de tényleg jó. Főzni is meg kéne tanulnom ,de valahogy nem vett rá még a lélek. Inkább kész ételeket vásárolok. Van-e pasim? Áááá. A pasik hülyék! Van egy törp aki folyamatosan zaklat meg próbálkozik, de nem az esetem. Az igazat megvalva....elég szőrös és randa. Meg túl alacsony is hozzám. De jó barátok vagyunk. Sokat vagyunk együt. Picit iszákos...de hát törp. Jó fej..idén ő volt a mikulás is.:D

No mind1. Ennyit rólam. Családunk elég szegényke. Édesapám 3 éves bosszú hadjárata minden pénzünket felemésztette. Ígyekeztem azért kitenni magamért a fotókon, de sajnos drága ruhákra nem futotta. Jah meg világbékét akarok és megmenteni az állatokat, majdnem elfelejtettem.






DENEIRA

Sokan azt mondják rám hogy valami nincs rendben velem, hogy hitszegő vagyok, hogy megtagadtam a régi isteneket. Nézd, az idők változnak. Azt mondják hogy túl mélyre ástam magam a sötét mágia titkaiba, hogy démonokkal kötöttem paktumot, de ez nem igaz. Jó, elismerem, mindíg van mellettem egy démon, de csupán azért mert nélküle olyan védtelen vagyok és törékeny. Könnyű annak aki vastag fémlezek mögé bújva vagdalkozik a nagy baltájával, vagy észrevétlenül az ember háta mögé sompolyog hogy orvul ledöfje, megmérgezze és kirabolja. Igen, démon, és akkor mi van? Nekem ez jutott, nem rosszabb mint egy macska vagy egy repülő gyík. Nem azért viselem el hogy folyamatosan a nyakamba liheg mert olyan jólesik, csak használom őt és ha már nem elég erős, azonnal lecserélem egy másikra.

Szeretem a szép és varázslatos ruhákat ezért a varrónői pályát választottam (338) és hogy ne legyen minden ruci olyan uncsi és egyforma, mindegyikbe varrok valamilyen esszeciát is (280). Gasztronómiai tudásom elakadt (280), mivel főzőtudományom növeléséhez pecázni kellene, amit rühellek mivel borzasztóan unalmas, vagy pedig be kellene szereznem néhány olyan növény répáját amit büdös ogre-k őriznek (Dire Maul), olyan nagy tömegbe pedig jobban szeretek társasággal menni, viszont répaszedésre nem vállalkoznak sokan.

Leginkább katonai bázisok környékén szeretek nyaralni és élvezettel nézem ahogy az idegenlégiós fiúk halomra gyilkoják egymást azért hogy ki kenje be a hátamat naptejjel. Még nem tudják hogy mind meg fognak halni mielőtt egy újjal (vagy csatabárddal) is hozzám nyúlhatnának.

Ha megnyerném ezt a versenyt, a vele járó összeget jótékony célra fordítanám, az állatvédelmi alapba fektetném, amely közvetlenül segíti a hontalan griffmadarak és nethersárkányok otthonra találási esélyeit. Ehhez szeretnék én is hozzájárulni és örökbefogadni egyet az elkóborolt madárkák közül.
Aktívan küzdök a világbékéért és aki ezzel nem ért egyet azt elátkozom, árnyak és a pokol tüze emészti el a testét, borzalmas kínok között pusztul el és mikor használhatatlan rongydarabként omlik össze, kiszakítom a lelkét és arra használom fel hogy a többi mocskos életre nem való korcsot elpusztítsam vele!!!
Hát, ez lennék én, egy kedves és aranyos lány... ;)






FIONANDIS

Egy kedves aranyos társaságszerető leányka vagyok aki mindígmegtudja nevettetni az embereket.
Szeretek sokat viccelni enni de a legjobban puszikat osztani szeretek. A körülöttem lévő aura a puszta nyugalmat sugározza amely ellepi az egész
megyét. Ha tetszettem nektek szavazzatok rám és nem fogjátok megbánni.







FÜLCIMPIX

Név: Fülcimpix
Életkor: nagykorú :P;)
Méretek: 60-90-60
Hobbi: hordás ellenfeleink szekszuális aktusra való felszólítása szabadon választott szülőjükkel
Elhivatottság: ezt nem értem, szőke vagyok
Mottó: szeretek szőke lenni, mert kicsi az elvárás, és nem nehéz túlteljesíteni :)

Életleírás:
Sanyarú sorsú családból származhatom, feltételezésem szerint kómából ébredhettem, mivel csak arra emlékszem, hogy nagykorú voltam mindig.
Sok időbe telt, mire eddig eljutottam, de jó úton haladok a beteljesülés felé (lvl70).
Egész életem során a gyémánt cipellőt keresem, mert ha hamupipőke is kapott, akkor nekem ez már alanyi jogon jár :P

Miért szavazz rám:
Befolyásos ismerőseim (Fülöp) ajánlására indultam eme nagyszabású versenyen, Ők azt mondták, hogy csak én nyerhetek (gondolom , ha nem, akkor intézkednek a büntetéseken, az illetékes "nemrámszavazóknál".

Miért ne szavazz a többiekre:
Lásd előző.

Miért Ne szavazz rám:
Nah , hát ezt én sem tudom :P:)

Maradok tisztelettel:
Gyönyörűségesenszép Fülcimpix







IZIX

Már ment a heal :) Az oroszlán pedig odaát van. Aki nem hiszi annak meg bubi+hs.






KICCICA

Az 1 személyes büntető osztag, aki szeret táncolni párját deathcoli-fear-dot fear combókkal segítíti a megfelelő tánclépések elsajátítására. Hobbija a varás, főzés. Izletes dopping szereket főz magának, kedvecenei az elixírek.





KICCSILLAG

2005. novemberében születtem Arathorra. Szegénysorsú családom kurtizán és boszorkányság vonalon ezen kasztok hiányában nem tudott értékesíteni, úgyhogy átesve a ló másik oldalára beadtak egy zárdába, hogy mindenféle erkölcsöket neveljenek belém. Itt elsajátítottam mindent, amit gyógyításról tudni lehet, a szomszédos szerzetesrend novíciusaitól pedig sikerült gyakorlatiasabb talentekre is szert tennem. Mikor már nem találtam izgalmat a vidéki életben, megindultam, hogy felfedezzem a világ és kiegészítői más tájait is. Hamar összekerültem egy lelkes kis csapattal, akik közül néhányan még most is együtt mulatunk Arathoron, sőt a ROIDban is - ők Kiccica és alteregói, Golfimblum és alteregói, valamint Amberle és alteregói, mi a Second Lifeban is jóban vagyunk, de ez egy másik történet. Rá kellett jönnöm, hogy holy képességeimre meglehetősen nagy a kereslet a világpiacon, és barátaimmal együtt beléptünk a Minorty csapatát erősíteni. A BC előtti időkben ezzel a klánnal gyilkoltuk az összes létező főellenséget - ez egy heti 20 órás komoly félállásnak számított. Időközben szert tennem némi addiktív hobbira is játékon belül, és szemérmetlen árfolyamon értékesítettem a több órás farmolással összeszedett herbeket és halakat. Aztán nagyot fordult a világ, a Nagy Felfedezések után átkeltünk a Dark Portalon a sötét oldalra, s elérkezettnek láttam az időt hogy stílusosan átálljak a shadow talentre - a lila amúgy is jól áll nekem. Most köszönöm jól vagyok, távlati céljaim között szerepel hogy minél több ROID videón szerepelhessek, és persze vágyom a világbékét!






KINCSEM

Odavagyok az ékszekerekért, minden mennyiségben. Az aukciós házak állandó vendégeként gyarapítom ékszer készletem, és látom el elit ügyfél körömet a legszebb darabokkal. Szabad időmben karitatív tevékenységet is folytatok képzett ápolónőként, látom el a rászoruló betegeket. Hobbim még az archeológia, rég elfeledett totemek után kutatok, és használom fel azok képességeit az élet minden területén.






KITTUSZ

Kalapmániás családból származom. Jelenleg egy vágottvirág exporttal foglalkozó cég vezetőjeként tevékenykedem. Szabadidőmben csini rucikat varrogatok és a konyhában is jeleskedek. Saját fogású halételek elkészítésében vagyok a topon. Ha megválasztanak szépségkirálynönek, akkor csak annyit mondhatok: VILÁGBÉKE.






NEBÁNTSVIRÁG

Igazi érett hölgy vagyok (L44, nem fogatlan L70), aki bár nem egy szépség, mégis könnyen elbájolhat (Enchant:300). Éppen ezért ha gyűrűt, vagy egyéb csecsebecsét adsz nekem, azt sosem fogod viszontlátni.






SHADOWTIGER


a nevem shadowtiger.
becenevem:"cicamaci"

Kedvenc időtöltésem az aukciósházban shoppingolni órákon át... Nagy odafigyeléssel bánok a hajammal és a körmömmel. Amit nemszeretek, hogyha bányászáskor letörik a körmöm vagy poroslesz a halyam, mert akkor órákat ülhetek a tükör előtt.:(

sziasztok pussy
/kiss)






TIFI

Northshiri árvaként születtem, mint minden ember a wow világába szeplőtelen fogantatással. A northsriri apátságban nevelkedtem 6-os kororomig már akkor látszott, hogy igazi tolvajnak születem. 20-as koromba fedeztem fel a hátba szúrás művészetének a szépségét a méreg küldetés kapcsán. 39-esként Twink Pvp-s lett belőlem a horda és a szövetség közti mérhetetlen nagy barátságot próbáltam társaimmal szétrombolni. A siker után tovább léptem 60-ra. 60-on lett meg az első epicem a Lobo Rá 2 hétre kijött a kiegészítő és háttérbe szorultam Mifin elnyomott ö lett sajnos helyettem 70 es. De szépen lassan én is fejlődtem, ám 70-esként 2 guild után csatlakoztam a ROID hoz. A ROID-ban pve szempontból a legaktívabb zsiványnak számítok loot részéről már annyira nem aktív a kezdeti fellángolások után 12 hetet, kellet várnom a törőmre és a mellvértem még nem is esett. A ROID titkos helytartóválasztásokon nem értem el eredményt Miki kollegám győzött. A 2.3 as path és az S3 nagy változásokat hozott az életembe a 3-5 heti kemény a AV leechelés meghozta a full pvp rucimat Wild szerint ingyen epic de Rugó társaim és én a 75k honorrért keményen megdolgoztunk. A kedvenc addonom a DamageMeter bár ha néha pvp talentos vagyok, akkor 1 druid képes megelőzniJ

Célkitűzéseim:
· A kiegészítőig az összes 25 fős raid instát kitakarítani.
· Nem célom a világbéke ezért ölöm, pusztítom a hordásokat, bár néha ők ölnek engem.
· Célom hogy el tudjam fogadni a gnómok a szövetséghez, tartoznak

Mottó:
· Két dolgot utálok a földön a rasszizmust és a hordásokat
· Nincs lehetetlen csak tehetetlen







ZIMANKÓ

Világbéke elérése a legfőbb célom! Ennek rendelek alá mindent. Ezt pedig nagyon sok hordás likvidálásával fogom tudni csak elérni.
Windfurry legyen velem!