Főoldal Belépés Jelentkezés a ROID-ba
a jelzőtűz újra meggyulladt...


Az induló versenyzők a MISS ROID 2008 eseményen:

_________________________________________________

1. bemutatkozó szöveg

2. Képek

 Általános kép
Bikinis kép
Estélyruhás kép

_________________________________________________

Szavazás:
A versenyzők után lesz egy űrlap.
Azt kitöltve kapjuk meg a szavazatokat.

Szavazás lezására:
2008. október 26. vasárnap 23:59


Figyelem!
A saját karakterre leadott szavazatok érvénytelenek!

Továbbá érvénytelenítjük a következőket:
- ha a három helyezésnél azonos nevek szerepelnek (ne legyen már az 1. a 2. és a 3. helyezett ugyanaz a személy!)
- ha nem az indulók közül választ a szavazat leadója

_________________________________________________

Teremtés néven láttam meg a napvilágot, mióta az eszemet tudom szent vagyok. Barlangok és sötét pincék mélyén nőttem fel gyógyítva a sebesülteket, új életet lehelve az elesettekbe. Felnőtt koromra nem igazán találtam munkát, végül arra szántam el magam hogy meglátogatok egy másik világot, hátha ott jobb sorsom lesz, de azokat a borzalmakat amiket ott éltem át nem kívánom senkinek. Erre az időre egy kicsi paladin, a testvérem vette fel a nevem. Mint említettem az a világ nem draenei-nek való, emellet egyedül is voltam, szüleim is hiányoztak, szóval azóta visszatérve a Ragnarosra, Delylah álnéven folytatom áldásos tevékenységemet.

Sajnos csupán alt rangban vagyok, a főnöknőm (Demeira) és a teljes vezetőség sem nézné jó szemmel ha feljebb lépnék a ranglétrán. Mindennek ellenére sok felé utazhattam, a Hyjal hegyekbe, régi megfeketedett templomokat látogathattam meg. Egy hely maradt még ahová szeretnék eljutni, a Napkút fennsík, de attól tartok ez csupán álom marad mivel olyan hírek járnak hogy a világ nagy változások előtt áll.

Kis koromtól kezdve bányászatot tanultam mivel érdekeltek a színes kavicsok. Később meguntam a bányász életet és inkább átképeztem magam a szabás-varrás fortélyaira, minek köszönhetően olyan ruhadarabokat is varrhattam magamnak amikhez más nem juthat hozzá. Teremtés átvette a bányász szakmát és ellát a megmaradt szenvedélyemhez, az ékszerkészítéshez szükséges alapanyagokkal.

Horgászni utálok, főzni pedig a rengeteg életmentés miatt nem igazán jut időm, inkább készételt vásárolok a piacon, bár mióta megerősödtem a klán bankja ellát mindenféle finomsággal. Leginkább a halfilét szeretem de a fűszeres ráksalátát sem vetem meg, főleg ha veszélyesebb helyekre tévednék.
Szeretnék kérni mindenkit hogy támogassa az éltetmentő felszereléseim beszerzését és szavazzon rám és hűséges elefántomra, Dumbo-ra. :>


_________________________________________________Egy nyári napon születtem Northshire Valleyben. Édesanyám T7es warlock, apám elesett a Darrowshire-i csatában. Házőrző-gnómom és privát vízautómatám Fifakari, akit nemrég ismertem meg a ROIDban. Testvérem, Felbank pénzügyekkel foglalkozik, épp a Skót Zsidók Bank-nál van állása. Régi nagy vágyam, a Hand of Adal rang és a Kael kill teljesült, köszönöm a sok elvetemült fix csapatos embernek.

Szabadidőmben varrok, horgászok, főzök és gnómokat rugdosok. Elvégeztem az elsősegély tanfolyamot, imba healer vagyok (AoE bandage). Imádom nézni ahogy a shadowbolt száll a levegőben... aki megkapja az persze nem kedveli ezt ennyire ezért már hozzászoktam a nagy aggrohoz. Imádom a sububbusomat (élve vagy holtan). Legfőbb vágyam a világbékeeee (horda kivétel:P).

_________________________________________________Egyszer kislany koromban edesapam megkerdezte, hogy mi szeretnek lenni ha nagy leszek. Hirtelen nem tudtam valaszolni, csak a vallamat vonogattam. Mikor kilepett a szobabol egy szo jutott azonnal az eszembe "Worldpeace". Es ekkor mar tudtam, hogy ennek az elerese fogja vezetni egesz eletem. Amint betoltottem a megfelelo kort, kiallva a probakat, felvetelt nyertem a Stormwindi Paladin Kepzo Egyetemre, ahol magatol Uther Lightbringertol is hallgathattam nehany eloadast, es ot hallgatva, meg jobban megvilagosodott elottem, hogy a nekem valo uton jarok.

Tanulmanyain soran hamar kiderult, hogy a harc helyett a varazslasban tudtam kiemelkedo teljesitmenyt hozni, igy mentoraim megtanitottak a gyogyito magiak legnehezebb varazslatait is.
Miutan kileptem a "SPKE" -rol, sokat barangoltam keresve mikent fogjak neki eletem nagy tervehez, nagyon sok helyen jartam, sok emberrel es nem emberrel beszeltem, es rajottem, hogy a vilagbeke megteremtesehez a legjobb ut ha tudom kik lakjak eme vilagot. (itt volt csatolva egy reputáció táblázat csupa excalted sorral, amit nem áll módunkban közzé tenni a versenykiirás szigorú keretei miatt - a szerk.)

Igy barhova is sodort a sors, mindig probaltam jo viszonyt kialakitani az adott telepulessel, neppel. Mara mar szinte mindenhol egesz Azerothban sikerult megbecsulest szereznem. Tovabbra is folytatom az utamat idorol idore kozelebb kerulve a hon ahitott cel fele.

_________________________________________________Édes élet, édes léte
Kittusz nélkül nem lehet
Ő a legszebb e vidéken
Kétség kívül így van ez.
 
Süt-főz kérem ínyenceknek,
De varrni is tud chest-eket
Silk vagy nether ?... egyre megy.
 
Maulgárt ő letankolja
Füli mellett könnyedén
Pedig akár hogyan nézzük
Ő csak egy kis fehérnép.
 
Kittusz mellett pénz is vár
Na meg gazdag rokonság.
 
Hogy ki nyeri a szépségversenyt?
Ezek után nem vitás.

_________________________________________________Személyi adatok
  • családi állapot: hajadon
  • nemzetiség: ally
  • életkor: 25 év
  • születési hely: Twisting Nether
Végzettség:
[2000-2005] Papnő, Twisting Nether, Stormwind, Chatedral
diploma
holy és shadow specializáció
Munkahelyek:

[2000-2005] Minority - Twisting Nether
Legkedvesebb, legszeretetre méltóbb helaer

  • feladataim voltak:
életben maradni, mindent kilootolni, össze- és felszedni. Táncolni, puszit dobni, flörtölni, csevegni, integetni, kisebb nagyobb csapatok sebeit nyalogatni.

[2008] ROID a Nyugat Lángja - Twisting Nether
Részmunkaidős shadowpap

  • feladataim voltak: nem voltak

[2008] ROID - Ragnaros
Megelőlegezett főbizalmi, Megyelány

  • feladataim voltak: Gear UP!
avaly óta történt
 Tavaly sikeresen megnyertem a csekély múltú, de annál nagyobb jövőjű háztömbi szépségversenyt, melynek eredményeképp a csillogó modellkariier helyett a kizsákmányolás jutott osztályrészemül. Végső elkeseredésemben megtakaritásomat egy Ragnaros-szigeteki bankszámlára helyeztem, nevet és személyazonosságot cseréltem és a teljes ruhatárammal együtt áthelyeztem székhelyem a TN-ről a Ragnarosra. jelenleg az itteni viselethez igyekszem felnőni, és a rövid idő alatt felhalmozott életfogytig tartó adósságaimtól megszabadulni ... Kérem a jelenlegi és leendő hitelezőimet és adóstársaimat hogy szavazzanak rám! :)
Idézet:
"Needelhetem?"
Egyéb információk
 
Minden ismertebb emoteikon kint van nekem gyorsbillentyün.

Tizenegynéhány petet tárolok a bankban, és a téli szezonális holmikból még nyár végén is van nálam._________________________________________________Nefertin vagyok, kicsit csöndes holy pap...
Szeretek főzni ...
És sokat szeretek farmolni, bár anyagilag soha nem állok jól ... elköltöm a hasznot :P
Sokat hibázom és sokat szoktam panaszkodni...


_________________________________________________Orvlövész a nevem. Állatkínzó a szakmám (hunter), hobbiból füvezek (herbalism).
Becenevem: BAMBULA.
Ennyi sor elég? XD
_________________________________________________Zsengekorú (alig múltam 240 éves) elf hölgy vagyok. Nagy figyelmet szentelek testem karbantartására. Tökéletes vonalaimat a sok futásnak, repülésnek és különféle szörnyekkel vívott intenzív csatáimnak köszönhetem. Rendkívül szenvedélyes a természetem. Belső érzelmeim hatással vannak külsőmre is. Ha együttérző hangulatomban találsz, inkább egy nagy barna hegyi medvére hasonlítok, akihez jó odabújni, és elmondani bánatod. De ha nekem akadnak gondjaim, többnyire egy kis cicus képében leledzem, ilyenkor szükségem van némi törődésre és simogatásra
hogy dorombolhassak.

Mikor szárnyal szellemem, vagy egyszerűen csak boldog vagyok, többnyire egy nagy méltóságteljes sas képében találkozhatunk. Bohém énem kifejezésére is van külön külsőm. Ilyenkor egy nagydarab, gömbölyű, tollakkal borított agancsos imádnivaló kis bagolyféleséggé alakulok. Ezen formámban táncom még a legnagyobb szomorúságot is elűzi szívedből. De vigyázat! Ezen formában vagyok akkor is, mikor ellenségeimet teszem el láb alól, úgyhogy csak óvatosan a kötözködéssel és a CRITizálással.

Romantikus természetű vagyok, szeretem az erdőket és a hegyeket járni, és az ott található legkülönfélébb virágokat szedegetni. Mivel imádok még partyzni is, így gondoltam jól jöhet, ha mixerként is megállom a helyem. Bármilyen koktélt elkészítek neked, csak hozz alapanyagot és poharat, de ne panaszkodj a másnapi mellékhatások után. Modern nő vagyok, aki a karrierjét helyezi előtérbe, így főzni sem volt időm megtanulni sajnos, csak egy kis rántottát, vagy fűszeres kenyeret tudok neked elővarázsolni. Kikapcsolódásként szeretek még horgászgatni is, bár ebben sem vagyok olyan nagyon ügyes.
_________________________________________________Tifi nek hívnak, 70edik szintemet taposom. A szakmán tolvaj, de nagy érdeklődést mutatok a Kötözés és a főzés iránt. Northshire Vally Ben láttam meg a napvilágot 1 es koromban. 60 as koromig magányos farkasként tapostam a szinteket. Utána csatlakoztam a Roidhoz, 70 esen nagy csoportos költözködésbe kezdtünk a first killek miatt.

A klán sikeres lett sokan csatlakoztak a 18 as keménymaghoz és ma már összefogva törünk előre elérni mindent, amit el tudunk, és nem haladja meg az erőforrásainkat._________________________________________________Zénus vagyok én
a wow-nak ezen szerverén.

Eljött hát a szépségek napja
s e kislány gazdája Őt közéjük sorolja

Lesz itt  fekete, barna, mindenféle
de engem örökké elkápráztat az Ő szőkesége

Formás csípő, szép hosszú combok,  kerek popsi...
mondhatnátok hogy mindenkinek ilyen...  na de ez a csinos pofi ? :)

Hát ha még felveszi saját maga varrt ruháját
s az enchantokat, mit Ő kreált

Hogy első lesz-e vagy századik azt ti döntitek el
Bár nálam az örök első helyet foglalja el

A lényeg hogy a szépségek között van és minden perc jó így
Mert a kislány fölött ott virít hogy Zéna és ROID

_________________________________________________

A következő szavazólapon minden mező kitöltése kötelező!